Veelgestelde vragen

vragen beantwoord
Waarom staat er geen contactinformatie bij de gratis vermelding?
De wet op de privacy verbiedt het om zonder toestemming contactinformatie te vermelden zoals emailadres of telefoonnummer. Enkel vrij toegankelijke en algemene informatie welke openbaar is mag vermeld worden. Indien u bijvoorbeeld uw telefoonnummer of emailadres vermeld wilt hebben moet u hiertoe een verzoek insturen zodat duidelijk is dat er hiervoor toestemming is gegeven.

Om een advertentie/afbeelding te plaatsen bij uw onderneming gelden de betaalde opties om te vermelden. Al voor 20,00 per 3 maanden (is 6,66 per maand!) staat uw advertentie/logo/tekst er bij vermeld. In elke (betaalde) periode van 3 maanden kan u ons max. 3 maal een nieuwe afbeelding of tekst toezenden om te plaatsen bij uw onderneming.
Kan ik per direct opzeggen?
Indien u een betaalde vermelding heeft loopt deze voor minimaal 3 maanden. Gedurende die 3 maanden kunt u direct opzeggen en zal uw betaalde vermelding met ingang van de nieuwe termijn vervallen. U ontvangt geen nieuwe factuur.
Kan ik mijn vermelding laten verwijderen of aanpassen?
Indien u uw vermelding verwijderd wilt hebben dan verzoeken wij u om ons een bericht sturen. Wij zullen uw vermelding dan per direct verwijderen. Indien de informatie of afbeelding moet worden aangepast dan kunt u dit uiteraard ook via een bericht aan ons laten weten.
Kan ik onder meerdere keuzes of een andere keuze vermeld worden?
In dat geval kunt u ons even een bericht sturen met uw verzoek. Mocht u onder meerdere keuzes vermeld willen worden dan zullen wij uw verzoek vervolgens beoordelen.
Hoe kan ik onder vraag en aanbod iets plaatsen?
U kunt een plaatsing doorgeven via het daarvoor bestemde formulier op de pagina vraag en aanbod. Wij beoordelen uw aanvraag en na goedkeuring wordt uw aanbod of vraag geplaatst op de website. Gastvrijburg houdt zich het recht voor plaatsing te weigeren indien deze niet voldoet aan de eisen welke wij hiervoor stellen. Wij brengen u in dat geval op de hoogte. Er kan vervolgens worden gereageerd op de advertentie door op de button REAGEER te klikken. De reactie komt bij ons binnen en wordt doorgestuurd naar u als plaatser. Uw persoonlijke gegevens worden dus NIET op de website geplaatst. Indien een plaatsing niet meer relevant is of u wilt deze stopzetten dan zullen wij de plaatsing op uw verzoek verwijderen.
Hoeveel kost een plaatsing onder vraag & aanbod?
Voor particulieren is de plaatsing gratis. Een zakelijke (of duidelijk commerciele) plaatsing door een bedrijf of onderneming kost €15,00 excl. btw. Gastvrijburg spaart deze bedragen op en zal elk jaar de helft van de opbrengst schenken aan een goed doel of initiatief op IJburg. Wij zullen de opbrengst en het doel aan het eind van elk jaar publiceren.
* Indien een zakelijke plaatsing dan ontvangt u een BTW factuur
Hoeveel kost een plaatsing van een vacature?
Plaatsing van een vacature is voor 14 dagen gratis. Plaatsing van een vacature voor 30 dagen kost €20,00 excl. btw. Plaatsing op een toppositie en 60 dagen kost €27,50 excl. btw.
* Indien een zakelijke plaatsing dan ontvangt u een BTW factuur
Hoeveel kost een plaatsing onder evenementen?
Een zakelijke (of duidelijk commerciele) plaatsing door een bedrijf of onderneming kost vanaf €25,00 excl. btw, e.e.a. afhankelijk van de hoeveelheid informatie en afbeeldingen die geplaatst moeten worden. Vraag ons vrijblijvend wat de plaatsing van uw evenement gaat kosten. Organiseert u als particulier iets leuks voor de buurt zonder winstbejag?, laat het ons weten en wij bekijken dan of wij deze gratis kunnen plaatsen ter ondersteuning.
* Indien een zakelijke plaatsing dan ontvangt u een BTW factuur